Bied uw patiënten de mogelijkheid om online een afspraak te maken


Online afspraak maken
Krijgt u teveel telefoonoproepen tijdens uw consultaties of wenst u een extra dienst aan uw patiënten bieden? Onze tool voor online afspraken vermindert onmiddellijk het aantal telefoontjes. En dat, 24 uur op 24, 7 dagen op 7.

U behoudt de controle over uw agenda.
Onze tool voor online afspraken passen wij aan volgens uw wensen. U beheert uw agenda zoals u wilt: duurtijd van een consultatie, type, toegang tot de online reservatie of niet, enzovoort. Voor uw patiënten zijn enkel de tijdsblokken beschikbaar die u bepaalt.

 • Registratie en beveiligde toegangdemo smartphone 3
  Dankzij onze tool voor online afspraken, komt u niet voor onaangename verrassingen te staan. Elke patiënt moet zijn e-mailadres en gsm-nummer registreren. Een verificatiecode wordt verstuurd naar zijn gsm, waardoor we borg kunnen staan voor de veiligheid en de juistheid van de gegevens.
  Na deze registratie kan uw patiënt zijn afspraken beheren via de tool, dankzij zijn e-mailadres en paswoord.
 • Aanvullende informatie en instructies
  U kan voor elk type consultatie instructies toevoegen. Die worden aan uw patiënten getoond van zodra ze een afspraak vastleggen. Bijvoorbeeld “Vergeet geen kleefvignet van uw ziekenfonds mee te nemen.”
 • Automatische herinnering via sms en e-mail
  We sturen uw patiënten automatisch een herinnering van hun afspraak. Daardoor neemt het aantal personen dat zijn afspraak vergeet sterk af. In de herinnering informeren we uw patiënten onder meer over datum en uur van de afspraak, adres van de praktijk en persoonlijke instructies.