Toubipbip is een flexibele en professionele oplossing voor het beheer van uw telefoonoproepen en agenda. Wij verzekeren uw telefonische permanentie en behandelen al uw oproepen.

0010482673H-1920x1280

Het beheren van uw agenda met consultaties, afspraken, huisbezoeken, enzovoort … Het neemt veel tijd in beslag. Tijd die u liever zou besteden aan uw patiënten. Onze secretaresses kunnen u helpen.

Wij beantwoorden uw patiënten in uw naam. Wij informeren hen over uw consultatie-uren en huisbezoeken, we regelen afspraken en behandelen aanvragen van voorschriften. Onze telefoonpermanentie is een flexibele oplossing, die we volledig aanpassen aan uw spreekuren en instructies.

Urgenties? Wij reageren er direct op, volgens uw richtlijnen.

 

Wilt u uw telefoonpermanentie aan ons toevertrouwen? Dan bieden wij u twee oplossingen aan:

  • U leidt uw telefoonnummer om naar een Toubipbip-telefoonlijn die aan u persoonlijk wordt toegewezen. Zo kunnen wij uw patiënten in uw naam beantwoorden. Van zodra wij een oproep beantwoorden, verschijnen uw agenda en instructies automatisch op het scherm van onze secretaresse. Zij kan op die manier uw patiënt snel en efficiënt helpen.
  • U vermeldt het telefoonnummer van uw Toubipbip-lijn op uw antwoordapparaat. Daarna moet uw patiënt dit nummer zelf vormen. Wij beantwoorden ook deze oproep in uw naam.

Uw persoonlijke Toubipbip-lijn is eveneens uitgerust met een antwoordapparaat, met een geprogrammeerde boodschap volgens uw wensen. Deze boodschap wordt automatisch geactiveerd tijdens de sluitingsuren van ons secretariaat.

 

Telefonische permanentie, een flexibele oplossing die we volledig aanpassen aan uw wensen.

Omdat u niet alles kan voorspellen, biedt ons secretariaat een flexibele oplossing aan. Moet u een consultatie verplaatsen door een urgentie? Moet u een afspraak annuleren door een andere verplichting? Onze secretaresses lossen het voor u op. Volgens uw instructies contacteren we uw patiënten en stellen hen een alternatieve oplossing voor.