Bij Toubipbip is elke dokter en elke patiënt uniek. Die invalshoek maakt ons uniek. Onze organisatie is gebaseerd op sterke waarden, die al onze medewerkers delen.

Wij staan ten dienste van onze klanten en hun patiënten, empathisch, vriendelijk en professioneel. Zo kunnen wij op de beste manier beantwoorden aan al uw behoeften.

toubipbip_customer_centric_doctors

Patiënten en dokters in het hart van onze organisatie:
Onze diensten zijn volledig gewijd aan dokters en hun patiënten. Wij ontwikkelen en verbeteren onze diensten, samen met onze klanten. Wij stellen alles in het werk om elke patiënt empathisch en met een luisterend oor te helpen.

Wij zijn al meer dan 35 jaar actief en krijgen al het vertrouwen van zo’n tweehonderdtal algemene geneesheren, specialisten, tandartsen en kinesisten…

 

doctor_customer_toubipbip_secretary_centric

Een persoonlijke relatie:
Uw patiënten bellen u op, wij beantwoorden hen in uw naam. Onze medische secretaresses behandelen uw gesprekken professioneel en luisteren zorgvuldig naar het verhaal van uw patiënten. Dankzij uw gedetailleerde instructies kunnen ze hen steeds een gepast antwoord geven.

 

toubipbip_sur_mesure_doctor_childrenEen service op maat, aangepast aan uw behoeften :
Elke dokter heeft een specifiek uurrooster, een eigen werksituatie, zijn persoonlijke accommodatie. Daarom is er bij Toubipbip geen standaardoplossing. Wij passen uw agenda en de doorverbinding van uw telefoonlijn aan zoals u dat het handigst vindt. Wij veranderen mee met uw situatie, dag na dag.

Onze diensten en onze agenda passen zich continu aan aan uw behoeften, en bieden alle mogelijke flexibiliteit.